VIDEO Europol spune că șoferul care A LOVIT un șofer, la Gara de Nord, a fost lăsat în LIBERTATE pentru că este beizadeaua unei persoane din Guvern

Șoferul care a lovit violent un polițist în trafic, în zona Gării de Nord, a fost lăsat liber, spun reprezentanții Sindicatului Europol, care acuză că cel vinovat este „beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”.

Reprezentanții Sindicatului Europol spun că șoferul care a lovit violent un polițist în trafic, în zona Gării de Nord a fost trimis acasă, liber, scrie stiripesurse.ro.

„Se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!”, spun sindicaliștii.

Aceștia acuză că se încearcă să fie scos vinovat polițistul, pentru că agresorul este fiul unei persoane din Secretariatul General al Guvernului.

Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’

„Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!”, scriu pe Facebook, reprezentanții Europol.

Sindicatul Europol a postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook momentul în care șoferul nervos îl lovește violent pe polițist, care l-a atenționat să se pună în mișcare. Acesta staționa neregulamentar în zona Gării de Nord din București, pe modul „avarii”.

Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Șoferul nu a suportat critica și a devenit agresiv în exprimare, spun cei de la Europol.

„În momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, spun sindicaliștii Europol.

Șoferul nervos a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei.

Schimbare de look a lui Klaus Iohannis! Cine îl îmbracă pe șeful statului .

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!