Un fost jucator al lui Gloria Buzau cumpara Levski Sofia! Planurile marete pe care le are cu clubul bulgar | Sport.ro

Joe Dixon este pe punctul sa devina patronul clubului bulgar.

Levski Sofia este pe punctul de a avea un nou actionar. Joe Dixon, un tanar om de afaceri de 31 de ani, si-a manifestat intentiile sa sa cumpere clubul din Bulgaria. Britanicul a cochetat cu fotbalul in trecut si a trecut chiar si prin Romania, intre 2007 si 2008, la echipa de juniori a Gloriei Buzau, pe langa cele ale lui Mancehster Uniter, Kartalsport, Fenerbahce, Grays Athletic, West Ham si Wellington, scrie sport.ro.

In 2016 a pus ghetele in cui, dupa ce a adunat doar 3 meciuri in cariera de jucator profesionist, in care a marcat un gol. Dupa ce s-a lasat de fotbal, Dixon s-a axat pe afaceri, iar acum va deveni actionarul majoritat la Levski Sofia, echipa pentru care a pregatit deja un proiect de viitor, plus construirea unui nou stadion.

“Vreau sa construiesc un nou stadion. Este un proiect de lunga durata pentru mine. Partenerii meu din USA o sa ma sustina. In cateva zile se va incheia intelegerea”, a declarat Joe Dixon in presa din Bulgaria.

Levski Sofia are 26 de de campionate in Bulgaria, dar din 2009 nu a mai reusit sa castige niciu titlu, ultimul deceniu fiind dominat de Ludogorets.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!