Polițiști chemați la o intervenție, luați la “bătaie” cu bulgări de zăpadă de două fete, într-un parc din Sibiu

Scene amuzante filmate, noaptea trecută, pe Calea Dumbrăvii din Sibiu, în apropiere de Parcul Sub Arini. Doi polițiști aflați în patrulare au coborât din autospeciale și au intrat în jocul unor copile care se “băteau” cu bulgări de zăpadă. 

Galerie (2)

Polițiști sibieni chemați la o intervenție, luați la bătaie cu bulgări de zăpadă de două fete, în Parcul sub Arini, scrie observatornews.ro.

capturi video Facebook

Când i-au văzut pe copii jucându-se în zăpadă, agenţii au pornit sirena și girofarurile, au coborât din maşină şi au început să arunce în ei cu bulgări.

Fetele i-au acceptat imediat pe agenţi ca parteneri de joacă.

Viorel Teacă este poliţistul care a postat pe pagina lui de Facebook imaginile.

“Când eşti chemat să dai o amendă, dar iese altceva! Mai mult ca oricând în această perioadă trebuie să dăm dovadă de empatie faţă de semenii noştri! Un an mai bun tuturor, Doamne ajută!”, a fost mesajul poliţistului.

La final, agenții și copiii au făcut un om de zăpadă.

Gestul poliţiştilor a fost apreciat de internauţi.

“As vrea sa avem câți mai mulți polițiști asa ca tine, măcar pe jumătate”.

“Așa amendă să tot primești!! Foarte frumos!”.

“Slăbuțe fetele…..trebuia să vă tăvălească puțin prin zăpadă……..Oricum…felicitări pentru atitudine…”.

“Felicitări! Dacă mai mulți polițiști ar gândi ca tine, am fi fost departe, Vio!”.

“Foarte frumos . RESPECT PENTRU CEEA CE FACEȚI!”

“Te-ai luat si tu după americani..doar că la tine se vede că e aranjat filmuletul…”.

“Super frumos *sunteți colegi deosebiți! Felicitări!”.

“Dacă avea aceasta instituție mai mulți oameni ca dvs.eream departe… Un an mult mai buna la toata familia”.

“Sa fii copil, sa ai inima de copil ori de câte ori poti, asta arata frumusețea si puritatea vietii!”.

politisti bulgari zapada sibiu parcul sub arini

ULTIMELE ȘTIRI

22:43 Un român primeşte o pensie de 78.634 de lei, după ce a beneficiat de legi speciale. Asta în timp ce 900.000 de români încasează doar 800 de lei 22:21 Şi-a ucis iubita şi pe părinţii acesteia, supărat că nu-şi poate trăi povestea de dragoste. Apoi a încercat să se sinucidă. S-a întâmplat în Rusia 21:55 Primele doze de vaccin Moderna au ajuns, în această seară, în România 21:28 Încă un cadru medical a pierdut lupta cu COVID-19. Medicul Gheorghe Şoană s-a stins din viaţă la spital, unde era internat de pe 24 decembrie 21:19 S-a vaccinat Regina Angliei, se vaccinează și Papa, dar nouă tot ne e frică de cip-uri 21:09 Cum reacționează o pisică în momentul în care stăpâna începe să taie ceapă lângă ea 20:46 Jaful de lemn din pădurile României continuă, în timp ce oficialii se laudă cu sancțiuni doar pe hârtie 20:37 Cât ne costă o vacanţă la schi. Cu ce reuşesc vecinii bulgari să atragă românii 20:29 Pericol de proteste violente in ziua inagurării lui Joe Biden. Mii de soldaţi vor fi mobilizaţi 20:28 În plină pandemie, cu sute de mii de elevi fără conexiune la internet, profesorii se specializează în Numerologie: “Îşi găseşte foarte multă aplicabilitate”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!