Incendiu de proporţii în zona docuri din Brăila. Pagubele provocate de foc sunt substanţiale

Pe 6 ianuarie, la ora 06,40, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu care se manifesta la un atelier mecanic din zona docurilor din municipiul Brăila.

”Incendiul a fost observat târziu, iar in interiorul atelierului era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile. Până la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul s-a extins la podul clădirii, confecţionat din scândură şi căpriori de lemn. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit electric la cablul de alimentare a unui aparat de încălzire”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, scrie adevarul.ro.

Au ars un motostivuitor, trei motopompe, două electropompe, trei motopompe submersibile, două generatoare, un cântar, un frigider, mai multe bunuri aflate în interiorul magaziei (scule, aparate specifice domeniului mecanic), precum şi aproximativ 100 de metri pătraţi de tavan din grinzi din lemn. De asemenea, s-a degradat tencuiala atelierului.

A fost afectat şi un spaţiu aflat în vecinătate, aparţinând altei societăţi comerciale, unde au ars 200 de metri pătraţi de tavan din lemn acoperit cu tablă şi s-au degradat bunuri dezafectate de pe navele aflate în reparaţie. Incendiul a fost lichidat la ora 9,30.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!