Fuego, un luptător pentru promovarea României și a patriotismului! “Nu mi-e rușine cu țara mea! – Cancan.ro

Este cunoscut pentru faptul că nu se sfiește să spună ce gândește și mai ales să cânte despre dragostea de țară, mai ales în vremurile complicate pe care le trăim. Paul Surugiu-Fuego, căci despre el este vorba, este un luptător pentru promovarea României și a patriotismului.

Chiar dacă unii consideră că asta nu mai e în trend, nu-i prea pasă și încearcă, prin tot ce face, să arate o atitudine puternică față de acest subiect. Iată ce mărturisește el în exclusivitate pentru CANCAN.RO, în preajma Zilei Naționale a României, într-o perioadă în care avem nevoie deastfel de încurajări: , scrie cancan.ro.

„Nu mi-e rușine cu țara mea! Nu mi-e deloc greu să spun sus și tare că o iubesc și că-i vreau binele! Mă dezamăgește și pe mine uneori, dar nu dau bir cu fugiții, nu încerc să-i punbețe-n roate și fac tot ce-mi stă în putință să-i fie bine – promovez limba română cântată și vorbită corect, muzica românească de calitate, valorile înalte și lucrurile pe care-ar trebui să le vedem mai des și să ne mândrim cu ele! Eu n-am fost niciodată la moda pe care și-o imaginează toți. Și sincer numă interesează să fac cuiva pe plac doar pentru ca asta să-mi aducă câteva aprecieri în plus! Nu. Eu lupt să fac lucrurile cum trebuie și am satisfacția, în ochii mei, c-am făcut tot ce se poate! Iar pentru cei care au rămascantonați în subiectul cu bradul, nu pot să le spun decât că-s la fel de miciprecum glumele lor! Așadar, vă aștept la TVR 2, să ne bucurăm de România!”

 

Cum spune și el, artistul pregătește zilele următoare momente speciale la TVR 2. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, de la ora 13.30, puteți urmări un concert aniversar al său, cu folclor, muzică ușoară, energie și cântece patriotice, cu Orchestra Fraților Advahov și invitați speciali. Duminica aceasta, 29 noiembrie, la emisiunea sa, de la ora 15.00, Fuego propune o gala dedicată României, cu sentimente puternice și cu artiști speciali. Marele actor Dorel Vișan va fi invitat, dar și Vasile Șeicaru, Mariana și Adriana Anghel, Viorica Macovei și Fetele din Botoșani!(NU RATA: MARELE ACTOR BASARABEAN GHEORGHE URSCHI, PREMIAT DE FUEGO PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE)

Și tot pe 1 decembrie, pecanalul său oficial de Youtube – FUEGO MUSIC OFFICIAL, de la ora 17.00, Paul Surugiu va lansa un clip special, un duet spectaculos alături de una dintre cele mai bune soprane ale lumii, ELENA MOȘUC, care este de origine română și care a realizat un proiect de zile mari alături de el, pe muzica marelui compozitor Jolt Kerestely. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!