FOTO | Tragedie fara margini pe E85, in Racaciuni. 7 persoane au murit in urma unui accident rutier

UPDATE 4 : ISUJ „Urmare accident rutier Racaciuni: in urma coliziunii dintre 1 microbuz si 1 autoturism au rezultat 12 victime astfel: in autoturism erau 5 persoane (2 adulti si 3 minori), iar in microbuz 7 persoane adulte. Au decedat 1 adult si 2 minori din autoturism si 4 adulti din microbuz. 5 persoane( 1 minor si 4 adulti) au fost preluate de catre ambulantele SAJ.”

UPDATE 3: 7 persoane au murit in accidentul de la Racaciuni. In eveniment au fost implicate 12 persoane. 5 au fost transportate la spital ( 3 adulti si 2 minori ), scrie bacau.net.

UPDATE 2: 12 persoane sunt implicate. Patru persoane au murit.

——

UPDATE: Accidentul este extrem de grav. Potrivit ISUJ sunt 11 persoane implicate.

Din informatiile noastre exista persoane care si-au pierdut viata in tragicul eveniment rutier.

—–

Un grav accident de circulatie a avut loc duminica, dimineata, pe E85, in localitatea Racaciuni, dupa ce un autoturism s-a izbit de o autoutilitara. A fost activat planul rosu :

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane. Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție.” a transmis Politia Romana

ISUJ Bacau ne-a transmis ca s-au alocat forte ATPVM de la ISU GALATI si 1 Descarcerare GREA, 1 ASAS si SMURD – ISU VRANCEA, 1 – elicopter SMURD Iasi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!