Florin Cîțu, despre renunțarea la masca de protecție: „Nu putem să ne permitem așa ceva în acest moment”

Premierul Florin Cîțu îi cere ministrului Lucian Bode mai mulți angajați „care să își facă treaba”. Asta pentru că tot mai multe persoane au renunțat la masca de protecție pe stradă: „Nu ne putem permite așa ceva”.

Azi a fost vaccinată persoana cu numărul 1 milion. Potrivit premierului, în acest ritm „faza a treia va fi pornită fără faza a treia”, adică pe 15 martie va începe vaccinarea generală, scrie digifm.ro.

„În același timp trebuie să aduc aminte că dacă vrem o campanie de vaccinare de succes și sfârșitul pandemiei trebuie în continuare să respectăm toate regulile impuse. Purtatul măștii în spațiul public – am văzut deja foarte, foarte mulți oameni care s-au relaxat și nu mai poartă mască în spațiul public. E foarte important să purtăm mască și fac un apel și la Ministerul Afacerilor Interne, voi vorbi cu domnul Lucian Bode să mă asigur că vom avea mai mulți lucrători ai Ministerului Afacerilor de Interne care să își facă treaba. Văd peste tot persoane care merg cu metroul, pe stradă, oameni care nu poartă mască. Nu putem să ne permitem așa ceva în acest moment”, a spus Florin Cîțu.

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Data: 03.03.2021

Pe aceeași temă

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!