CNAIR a amânat a doua oară anunțarea câștigătorului licitației pentru A 7 Ploiești-Buzău. Motivul invocat

CNAIR anunță că numărul mare de clarificări prelungește termenul de depunere a ofertelor celor interesați de construcția tronsonului de autostradă Ploiești – Buzău. Astfel, noul termen avansat pentru depunerea ofertelor este de 16 septembrie. Este a doua amânare pentru proiectul respectiv, prima fiind de 20 de zile.

Comunicatul companiei:

Având în vedere numărul mare de clarificări solicitate de către operatorii economici interesați de construcția tronsonului de autostradă Ploiești – Buzău, parte integrantă a A7, și pentru a asigura o participare cât mai largă a ofertanților, CNAIR  a decis prelungirea termenului de depunere a ofertelor până la data de 16.09.2021, scrie observatorulph.ro.

Citește și Autostrada A 7, care va lega Ploieștiul de Moldova, inclusă în programul de investiții cu fonduri europene. DOCUMENT

CNAIR consideră că, în aceste condiții, realizarea obiectivului de investiții de tip fidic roșu (execuție lucrări) va beneficia de o documentație de atribuire optimă, astfel încât execuția lucrărilor să poată fi  finalizată în termenii contractuali.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!