Cea mai valoroasă soprană a lumii, Elena Moșuc la primul său proiect pop. Va cânta în duet cu Fuego!

Elena Moșuc punctează, după o lungă carieră pe scena operei lirice, primul său proiect pop-opera. Mare surpriză muzicală a anului, cea mai cunoscută soprană din lume la ora actuală, românca ce are întreaga lume la picioare, va cânta în duet cu Paul Surugiu.

Fuego, așa cum este cunoscut solistul, a obținut perfomanța de a o convinge și de a înregistra pe soprana cunoscută pe întreg mapamondul. Artista care, anul trecut a câștigat titlul de cea mai bună soprană din lume în cadrul premiilor Oscar Della Lirica (cea mai prestigioasă distincție internațională a muzicii de operă, echivalentul muzical al Premiilor Oscar pentru cinematografie), a înregistrat sub îngrijirea prestigiosului și longevivului muzician Jolt Kerestely (86 ani), scrie money.ro.

 ”Sunt onorat pentru că Elena este o voce remarcabilă, cu o carieră de peste 30 de ani pe cele mai mari scene ale lumii, cântând alături de mari dirijori și artiști. Jolt Kerestely este omul care mi-a acordat, în 1992, prima șansă și mi-a direcționat pașii către George Grigoriu. Cumva toate s-au aliniat și iată că de Ziua Națională, lansăm un proiect care adună laolaltă români adevărați, oameni care fac performanță și care iubesc, cu tot sufletul, țara aceasta! Muzica nu cunoaște limite, nu are granițe și ne unește, indiferent de stiluri și variabile”, ne-a declarat Paul Surugiu care va lansa melodia și videoclipul ce o însoțește pe 1 decembrie, ora 17.00, pe canalul său de YouTube.

Elena Moșuc (56 ani) este considerată  cea mai valoroasă soprană a lumii, după ce a concurat cu vedete ca Anna Netrebko și Anna Pirozzi. Artista  a fost invitată să cânte pe unele dintre cele mai faimoase scene de operă europene Munchen, Dresda, Hamburg, Viena, Luxemburg, Paris ori Amsterdam.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!