BREAKING Manelistul Dani Mocanu, condamnat la inchisoare cu executare pentru melodia in care injura femeile

Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat, joi, de Tribunalul Pitesti la 6 luni de inchisoare cu executare.

„Cantaretul de manele Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu executare pentru incitare la ura si discriminare prin publicarea videoclipului Curwa, scrie aktual24.ro.

In plus, YouTube este obligat sa retraga video cu pricina. Decizia nu este definitiva”, a anuntat jurnalista Ionela Arcanu.

Dani Mocanu a fost trimis in judecata pe 15 ianuarie 2020.

Potrivit Parhetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, „in data de 27 aprilie 2019, inculpatul a incarcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat si montat anterior, prin intermediul caruia a instigat publicul larg la ura si discriminare impotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul inregistra peste 18 milioane de vizualizari si a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat in drepturi de publicitate aferente videoclipului”.

Iata cateva dintre versurile melodiei manelistului: ”O curwa daca-ti iei, s-o tii in locul ei / Sa n-o lasi sa gandeasca, sa-i pui stop la idei / Sa nu ii dai valoare decat ca la un caine / N-o duce la restaurant, tine-o in casa pe paine”.

Mai mult despre: dani mocanu

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!