Benone Sinulescu a fost externat! Cum se simte acum artistul. Impresarul Ionuț Pavel face în continuare acuzații grave: „Să-și asume dacă mâine moare”

 Benone Sinulescu a fost externat, după două săptămâni de stat în spital. Artistul fusese găsit înconștient în casă de către soție lui, ajungând apoi pe mâinile medicilor. La zile bune de la internare, când maestrul a fost trimis acasă, fostul său impresar, Ionuț Pavel, iese din nou la atac și face acuzații grave, scrie spynews.ro.

Benone Sinulescu a fost externat Cum se simte acum maestrul, după aproape două săptămâni de stat în spital Ionuț Pavel face acuzații grave la adresa medicilor din Arad

Benone Sinulescu a fost externat, după aproape două săptămâni de stat în spital. În vârstă de 84 de ani, maestrul a fost găsit incnștient în casă de către soția lui, fiind transportat la un centru de îngrijiri paleative, deși starea lui era una gravă.

Abia după intervenția fostului său impresar, Ionuț Pavel, Benone Sinulescu a fos transferat la Spitalul Județean Arad, unde a primit tratamentul specific din partea medicilor. S-a pus chiar problema și unei intervenții chirurgicale pentru a-i ameliora problemele de sănătate, însă Elena Sinulescu, partenera de viață a cântărețului, a refuzat categoric.

Benone Sinulescu a fost externat. Ce spune impresarul Ionuț Pavel despre decizia medicilor

Raed Arafat chiar ar fi încercat să o convingă pe Elena Sinulescu să îl transfere pe maestru la Timișoara ca să fie operat, însă refuzul femeii a căzut ca un trăsnet. Acum, la apropae două săptămâni de la internarea lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel își spune punctul de vedere cu privire la externarera sa pe care o consideră una precoce.

„Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative. Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel, pentru Click.ro.

Declarațiile fostului impresar vin după ce medicii de la Arad ar fi considerat că operația pe cord a lui Benone Sinulescu nu este una necesară, fiind în ceață și adevărata problemă de sănătate cu care se confruntă acesta. În timp ce Elena Sinulescu ar fi fost de acord ca soțul său să mai stea în spital, echipa de medici specializați pe chirurgie cardiovasculară a luat decizia ca artistul să fie lăsat să plece acasă.

Medicii, trași la răspundere pentur externarea prematură a lui Benone Sinulescu

În cazul marelui artist au intervenit și mai multe personalități, printre care profesorul Anton Hadăr, care a făcut un apel public pentru salvarea lui Nea Beni, spunând că acesta ar mai fi trebuit ținut în spital o perioadă, până la aflarea clară a problemei de care suferă și eventual chiar intervenit chirugical.

„Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a declarat Anton Hadăr, pentru România TV.

Pe lângă problemele de sănătate de la nivelul inimii, Benone Sinulescu suferă și de Alzheimer.

De ce Benone Sinulescu și soția lui, Elena, nu au copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

benone sinulescu benone sinulescu probleme benone sinulescu stare de sanatate

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!