Accident înfiorător în Bucovina. Un vitezoman beat a pierdut controlul volanului, iar urmarea e halucinantă

Un grav accident de circulaţie s-a produs în seara zilei de sâmbătă, pe raza localităţii Bilca, dinspre Vicov. Şoferul unui maşini cu volanul pe partea dreaptă şi înmatriculată în Anglia a pierdut controlul autoturismului.

Maşina a intrat pe contrasens, după care a părăsit drumul, s-a izbit violent de un gard şi într-un autoturism parcat lângă o casă. Autoturismul scăpat de control s-a răsturnat pe cupolă şi a fost puternic avariat, scrie adevarul.ro.

Ca prin minune, şoferul a ieşit teafăr dintre fiarele contorsionate ale maşinii sale. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din comuna Frătăuţii noi.

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră video de supraveghere montată în zonă. Din fericire, la momentul producerii accidentului pe porţiunea respectivă de drum pe care nu sunt trotuare nu mai erau alte persoane. 

Poliţiştii care au venit la faţa locului l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest şi au constatat că s-a urcat băut bine la volan. El avea o alcoolemie de 0,83 miligrame alcool pur în aerul expirat.

În maşina acestuia, oamenii legii au găsit lăzi de bere şi alte sticle de băuturi alcoolice.

Vă mai recomandăm: 

Cercetător român la Universitatea din Stockholm, despre învăţământul din ţară: „În România, un doctor în economie nu mai înseamnă, din păcate, nimic“

Economist român din Franţa: „uitaţi de 60% datoria publică, 3% deficit fiscal, astea nu mai contează deloc când Covid-19 iţi bate la uşă”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!